Despre

Business Care Telecom este o companie relativ nouă pe piața serviciilor de telecomunicații, fondată în 2014. Ne-am lansat în piață în parteneriat cu Orange Romania, iar prin oferirea unor servicii de calitate și prin respectarea angajamentelor contractuale față de clienți, am câștigat încrederea necesară pentru a ne extinde și pentru a iniția noi colaborări.

Flexibilitatea și adaptabilitatea noastră la cerințele mereu schimbătoare ale clienților și ale pieței de telecomunicații ne-au permis să atragem clienți care au avut nevoie de soluții complexe sau tehnologii inovatoare. Aceasta a fost posibilă datorită unei echipe de management care a recunoscut importanța personalului și a luat măsuri constante pentru a ne asigura că suntem întotdeauna în pas cu cerințele industriei.

Ne definim ca o companie dinamică, hotărâtă să-și consolideze poziția pe piața pe care activăm, având calitatea serviciilor noastre drept element de referință.
În ceea ce privește evoluția pieței de telecomunicații din România, istoria noastră începe în 1997, odată cu primul apel efectuat în rețeaua Dialog, care ulterior, în 2002, a devenit Orange Romania.
Începând cu anul 2004 și până în prezent, Orange Romania s-a impus ca lider al industriei de telecomunicații din România, oferind servicii integrate și conectând peste 10 milioane de clienți, cu o cifră de afaceri de 1,23 miliarde de euro în 2021. Orange Romania este unul dintre principalii furnizori de comunicații pentru atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii, oferind o gamă largă de soluții, de la servicii de bază la servicii complete de voce, date fixe și mobile, precum și servicii TV și de smart home.
Ambiția Orange Romania de a fi lider în conectivitate, servicii convergente, divertisment digital și servicii digitale pentru toate categoriile de clienți se reflectă în eforturile constante de identificare a unor soluții inovatoare care să îmbunătățească viața și afacerile clienților săi.
Pe piața locală, Orange Business este reprezentată de divizia de business din cadrul Orange Romania, dedicată companiilor mari și mijlocii, precum și instituțiilor publice. Orange Business susține transformarea digitală a acestor companii și organizații prin intermediul unui portofoliu variat de soluții, inclusiv smart city, cloud și servicii de securitate cibernetică.

Clienții noștri