Servicii

Echipa noastră de specialiști îți oferă soluții complete

Încredere

Certificat

Siguranță

Expertiză

Ne deplasăm la sediul clienților noștri, indiferent dacă aceștia sunt mici întreprinzători, companii mici și mijlocii sau companii mari. Menținem un contact direct cu clienții pe toată durata contractului.

Voce mobilă

Descoperă serviciile de voce mobilă cu acoperire națională și internațională, inclusiv în roaming. Cu noi, beneficiezi de tehnologii avansate precum eSIM și Number Share pentru o experiență de comunicare conectată și fluidă, indiferent unde te afli.

Avantajele includ posibilitatea de a efectua apeluri internaționale și de a trimite mesaje vocale oriunde în lume. Poți plăti în rate comod, direct pe factura ta, și să te bucuri de beneficiile programului Orange Thank You. Mai mult decât atât, oferim și opțiunea de plată simplă prin SMS.

Date mobile

Descoperă serviciile de date mobile cu acoperire națională și internațională în roaming. Beneficiază de internet mobil pentru smartphone-uri, tablete sau modemuri prin rețeaua 4G și 5G a partenerului nostru de încredere Orange.

Mobilitate maximă și acoperire extinsă pentru a fi conectat oriunde te-ai afla.

9024E15F-F7A1-4D9A-B3CB-DCC40B8F63DD

Servicii fixe

Prin intermediul serviciilor Orange, te conectezi la internetul fix într-un mod convenabil și fiabil. Optând pentru routere 4G/5G, ai acces la viteze excelente și o conexiune stabilă, indiferent de locație.

Cu fibră optică garantată, asigurăm o conexiune de înaltă calitate, cu lățime de bandă dedicată, pentru a satisface cerințele tale de conectivitate în mod constant.

De asemenea, oferim și soluții de fibră best effort, pentru a răspunde nevoilor tale într-un mod flexibil și eficient.

Voce fixă

Oferim soluții personalizate de voce fixă, adaptate nevoilor tale specifice. Indiferent dacă ești o companie mică, medie sau mare, avem capacitatea de a furniza servicii de calitate la prețuri competitive.

Soluțiile noastre pentru call center sunt concepute pentru a-ți optimiza operațiunile, sporind eficiența și satisfacția clienților. Cu ajutorul tehnologiei avansate, oferim instrumente puternice de gestionare a apelurilor și raportare detaliată pentru a-ți permite să iei decizii informate în timp real.

Centralele telefonice virtuale în cloud reprezintă soluția ideală pentru afacerile moderne. Cu acces la serviciile noastre de oriunde și oricând, beneficiezi de flexibilitate maximă și scalabilitate pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale pieței.

TV digital

Descoperă cele mai bune servicii de televiziune digitală sau prin satelit pentru o experiență de vizionare excepțională si cele mai avansate soluții de divertisment, astfel încât să te bucuri de programele preferate în cel mai înaltă calitate.

Soluții antivirus

Protejează-ți dispozitivele cu cele mai avansate tehnologii de securitate cibernetică, fără a fi nevoie să plătești în avans. Alege acum soluții flexibile și convenabile pentru protecția online a tuturor dispozitivelor tale, cu facturare simplificată prin Orange.

Server în cloud

Prin intermediul soluțiilor de servere în cloud, poți să te bucuri de avantajele tehnologiei de vârf fără a investi sume semnificative în hardware sau mentenanță. Plata lunară pe factura Orange îți oferă comoditate și predictibilitate financiară, eliminând grija achitării unor costuri initiale mari.

Microsoft Office 365

Beneficiază de acces la suitele complete de produse Microsoft Office, inclusiv Word, Excel, PowerPoint și multe altele, adaptate pentru a satisface nevoile tale profesionale și personale. Cu Microsoft Office 365, ai posibilitatea de a accesa documentele și fișierele tale de la orice dispozitiv, indiferent unde te afli. Alege soluția perfectă pentru eficiența și productivitatea ta, acum și cu posibilitatea de a plăti lunar, simplu și convenabil prin factura Orange.

Asigurări telefoane

Serviciu de asigurare complet, adaptat nevoilor tale pentru telefonul sau tableta ta. Asigurarea acoperă o gamă largă de situații, inclusiv daune mecanice accidentale sau furtul. Beneficiază acum de protecție totală pentru dispozitivele tale mobile cu asigurarea noastră personalizată.